TEAMET

Karl-André Kaalby Johannesen
Indehaver
Arkitekt stud.aarch.maa

ka@skabt.dk

Karl-André er arkitekt og har siden 2016 drevet arkitektvirksomhed. Han har en stærk passion for transformering af eksisterende bygninger og bebyggede miljøer, særligt fordi det er ofte komplekse processer, hvor der kræves et helhedsblik, helt fra det strategiske til de små detaljer. 
På Arkitektskolen i Aarhus tager han sideløbende en særlig erhvervskandidat med fokus på kulturmiljø og bytransformation.

 

Anne Staun Christiansen
Bevaring og kulturarv
Arkitekt MAA

asc@skabt.dk

Anne er arkitekt og har speciale i bevaring og kulturarv. Hun har studeret på Arkitektskolen i Aarhus med speciale i arkitektonisk kulturarv. 
Hun er passioneret for den historiske arkitekturs kvaliteter og at udnytte den viden og erfaring der ligger i det historiske byggeri, både til at omdanne ældre bygninger og til at skabe ny arkitektur der bliver fremtidens kulturarv. 

 

Jens Emil Kirkegaard
Ingeniørstuderende og fotograf

jek@skabt.dk

Jens Emil er ingeniørstuderende og fotograf, og har en stor interesse for at med ingeniørens viden, være en del af de indledende skitseringsprocesser, og derved skabe projekter der er bygbare, og bruger konstruktioner som en aktiv del af arkitekturen.  
Han er samtidigt også vores interne fotograf på projekter og hverdagen på kontoret. 

Jeanette Ruby Nielsen
Studentermedhjælper
Arkitekt stud.aarch.maa

Emma Helene Rishøj Holm
Tilknyttet arkitekt med fokus på bæredygtighed
Arkitekt stud.aarch.maa

Malene Kruse Bundgaard
Freelance interiørdesigner og grafisk designer
Grafisk designer og fotograf

Cecilie Elmholdt Smidt
Studentermedhjælper
Arkitekt stud.aarch.maa