OM SKABT

SKABT er en ung arkitektvirksomhed i Aarhus, der rådgiver og skitserer på projekter indenfor bygningstransformering, byomdannelse og nyt bæredygtigt byggeri.

TILGANGEN

For SKABT er arkitektur mere end bare bygningsdesign. Arkitektur er mere, fordi arkitekturen på en gang både har et kunstnerisk og æstetisk aspekt, imens det også samtidigt er noget der skal bygges rent teknisk, og som skal løse en række konkrete fysiske krav. Vores rolle som arkitekter ses derfor, som at være dem der drømmer visionerne, udstikker retningen og holder projektet tro mod visionen til det færdigbyggede byggeri.

Det er det vi ser som skabelse, ikke bare at tegne eller bygge, men at frembringe byggeri med en højere intention, fra tanke og drømme til noget rent fysisk og konkret.

GRUNDLAGET

SKABT er drevet af Karl-André Kaalby Johannesen, der har drevet arkitektvirksomhed siden sit andet år på Arkitektskolen i Aarhus, hvor det i starten havde et fokus på at lære og eksperimentere. SKABT blev formet i slutningen af 2018, som starten på en ny tid med et tydeligt fokus, større projekter og nye samarbejdspartnere.

Karl-André er specialiseret i at arbejde med transformering af eksisterende bygninger og byområder, og har yderligere arbejdet med feltet i flere virksomheder og i det offentlige.

KONTORET

Vores kontor ligger i en hyggelig baggård på Frederiksbjerg i Aarhus, hvor målet er at skabe et kreativt miljø for unge arkitekter. SKABT er derfor, i første omgang, en ramme for at løse spændende opgaver og udvikle gode samarbejdsrelationer, imens det også er en ramme for at bygge en virksomhed op.

kontakt@skabt.dk
Skt. Pauls Gade 40N, 8000 Aarhus C

TLF: 60 56 51 89
CVR: 37 76 59 37