SKABT er en ung arkitektvirksomhed i Aarhus, der arbejder med projekter i alle skalaer indenfor bygningstransformering og nyt bæredygtigt byggeri.

Vi ser os selv som skabere, for vi designer og bygger ikke bare. Vi hjælper med at føre projekter fra de første drømme til konkret virkelighed.

Du kan læse alt om vores værdier, arbejdsmetoder og ydelser nedenfor.

Vi har lanceret Arkbase

Arkbase er en ny tjeneste, der hjælper projekter med simple tegnings- og kommunikationsløsninger.

Løsningerne vi udfører, består af visualiseringer, grafisk forbedring af tegninger og optegning af eksisterende bygninger. Det simple består i at processen er standardiseret, omkostningseffektiv og kun består af 4 simple trin. Første trin starter med at uploade opgaven på hjemmesiden arkbase.dk og modtage et gratis tilbud og visuel forsmag.

Tjenesten er rettet mod arkitektvirksomheder, entreprenører, kommuner og udviklere, der søger efter simple og effektive tegningsløsninger til deres projekter.

Værdier

Respekt og værdighed

Vi skaber hjem og bygninger, der skal stå i generationer, der kommer til at påvirke vores byer, menneskers liv og den verden vi er en del af. Det er en vigtig rolle vi ser på med en stor respekt. Faget kræver værdighed, hvor man respekterer den bygningskultur der lægger bag os og den kontekst og de materialer vi arbejder med i hvert enkelt projekt.

Værdier

Fremtidens ressourceregnskab

Vi sigter imod en fremtid, hvor de projekter og byggerier vi er med til at skabe, ikke forbruger mere af jordens ressourcer, end jorden selv kan regenerere. Det kræver at vi er ambitiøse og intelligente med hvordan vi designer, samarbejder og bygger. Vi stiller derfor krav til de projekter vi er en del af, om at være ambitiøse og være fælles om at skabe løsninger vi i fremtiden kan være stolte af.

Værdier

Et fællesskab

Som virksomhed ser vi os selv som et fællesskab, hvor alle har lige forudsætninger for at bidrage og komme med den gode idé. Vi er unge, og vi ser derfor hvert projekt, som en mulighed for at lære meget mere. Det betyder at vi ikke lægger vægt på den enkeltes erfaring, men snarere de menneskelige kvaliteter og de ambitioner man har for arkitekturen og det enkelte projekt.

Arbejdsmetode

Skabelsen

For os er arkitekturen mere end designet, og vores rolle som arkitekter mere end det at være designere. For at noget er arkitekttegnet, sikrer ikke nødvendigvis den bedste eller smukkeste arkitektur eller gode steder at leve og bo. Vi tror på at vi som arkitekter i stedet bør være projektskabere, hvor at man tænker i helheder lige fra de tekniske detaljer, til strategiske overvejelser og den rummelige effekt arkitekturen til sidst skal have. Vi involverer os derfor dybt i alle de projekter vi er en del af, med det mål at skabe den bedste proces, den bedste arkitektur og de bedste steder at leve og bo. 

Ydelser

RÅDGIVNING OG SKITSERING I DE TIDLIGE FASER

Vi rådgiver i og skitserer på mulighederne i projekternes helt tidlige faser, hvor visionen formuleres og rammerne skal formes. Vi undersøger og visualisere muligheder, samt hjælper med at konkretisere og formulere strategier og visioner, der kan danne grundlaget for det videre arbejde.
Vi hjælper i forbindelse med udbud, grundkøb og ejendomshandel med de ydelser, der klassisk kaldes for  mulighedsstudier og dispositionsforslag.

 

ARKITEKTRÅDGIVNING

Vi rådgiver og skitserer på konkrete byggeprojekter, såsom nybyg og ombygning af boligbyggeri og kulturbyggeri, hvor vi har et stærkt fokus på bæredygtigheden i projektet, og det at skabe et harmonisk byggeri med relation til de eksisterende bygninger eller det omkringliggende bygge miljø.

 

Projektsalg og projektkommunikation

Vi visualiserer projekter og drømme for bygherrer, udviklere og kommuner. Vi kan tage udgangspunkt i noget, der allerede er tegnet eller vi kan skabe noget helt fra bunden. Vi lægger vægt på at fortælle historien om stedet, med et fokus på sammenhængen mellem mennesker og det der skal bygges.
Vi arbejder typisk ud fra en fast pris per opgave, der aftales efter en indledende snak om det ønskede resultat.

 

Praktik og job 

job og praktik

Har du lyst til at blive en del af teamet bag SKABT og Arkbase, enten som fuldtidsansat, praktikant eller ansat ved siden af studiet?

Vi er en ung voksende virksomhed, hvor vi ser langt ud i fremtiden med alle de ting vi gør. For vi ser på hver og en på teamet som en hel person, og ikke bare en medarbejder. Derfor bruger vi meget energi på udvikling og optræning af de centrale kvaliteter og kompetencer, både som menneske privat og i arbejdsrelationer, men også i de faglige og ledelsesmæssige aspekter.

Alle typer af ansøgninger skal indsendes her via hjemmesiden og ikke på mail.

Kontakt 

Adresse

Søren Frichs Vej 42F 1.th
8230 Åbyhøj

 

Kontakt OS

+45 60 56 51 89
kontakt@skabt.dk

CVR 37 76 59 37

 

Forsikring

SKABT Arkitektur har tegnet rådgiveransvarsforsikring hos IF Forsikring